Klachten

Ondanks al onze inspanningen kan het voorkomen dat je niet tevreden bent over onze producten of service. Mocht dit het geval zijn, dan vragen wij je zo snel mogelijk de klacht aan ons kenbaar te maken. Hoe gaan we te werk? We zullen bij een klacht altijd zoveel mogelijk in de schoenen van de klant proberen te gaan staan. Hoe zouden wij behandeld willen worden als we met deze klacht komen? We zullen je nooit met een klacht laten zitten en proberen samen met jou tot een goede oplossing te komen. Hoe kan ik mijn klacht bij jullie melden? - Stuur een email naar info@1001tafelkleden.com

- Chat met ons via onze website

- Bel ons op het volgende nummer: +31 (0)6 401 178 18
Ons prijsbeleid We doen ons best om onze producten zo scherp mogelijk te prijzen, zodat zelfs 'zuunige Zeeuwen' het prettig zullen vinden om bij ons te winkelen. (lees meer over ons prijsbeleid). Heb je één van onderstaande klachten? Kijk hier gemakkelijk wat wij over je klacht te zeggen hebben en wat we je aanraden om te doen. Ik heb een klacht over…
  1. de bezorging van mijn bestelling
  2. een ontbrekend artikel
  3. de kleur van het geleverde product
  4. de afmetingen van het geleverde product
  5. de levensduur van het geleverde product
  6. drukfouten/vlekken/onregelmatigheden in het geleverde product
Beschadigd pakket We vragen je een klacht over de pakketdienst direct bij ons te melden. Wij geven deze informatie weer door aan de pakketdiensten, zodat zij een onderzoek kunnen starten naar deze klacht. Uiteraard zorgen wij er in de tussentijd voor dat je het bestelde product alsnog ontvangt. Producten die tijdens het vervoer beschadigd zijn worden altijd door ons vervangen. Daarvoor stuur je ons een foto van het beschadigde pakket zodat we de beschadiging kunnen beoordelen. Afwezigheid op tijdstip van bezorging / geleverd op een verkeerd adres Je hebt voor een thuisbezorging gekozen, maar was op het tijdstip van bezorging niet aanwezig? In dat geval zal onze bezorgdienst je pakket proberen te bezorgen bij één van de buren of naar de dichtstbijzijnde DPD parcelshop brengen. Dit is een afhaalpunt (meestal een winkel), waar je je pakketje alsnog op kunt halen. U hoort een notitie in uw brievenbus te vinden waarin het adres van het afhaalpunt vermeld staat. Is het voor u onduidelijk waar uw pakket gebleven is? Neem even contact met ons op, wij zoeken het voor u uit. Klachten over een ontbrekend artikel Meld dit direct en we sturen het ontbrekende artikel (natuurlijk kosteloos) na. Klachten over de kleur We doen onze uiterste best om de kleuren goed weer te geven op het scherm. Het is echter onmogelijk om alle kleuren op elk scherm waar dan ook hetzelfde weer te geven. Daarnaast is kleur ook iets heel persoonlijks. Wat de één groenig vindt, vindt de ander soms bruinig en wat de één donkerblauw vindt, vindt de ander soms zwart. Bij 1001factory discussieren we er wel eens met drie personen over hoe we een bepaalde kleur moeten omschrijven en dan krijg je vaak drie verschillende meningen. Niet eenvoudig dus. Je hebt bij elk artikel de mogelijkheid om een staaltje te bestellen, zeker bij het duurdere gecoate tafellinnen raden we dat zelfs aan. Het kan teleurstellingen voorkomen. Op basis hiervan accepteren we niet snel klachten over de kleur. Nogmaals: voel je vrij om ons erover te bellen of te mailen, dat houdt ons scherp! Klachten over de maten van het geleverde product Elk artikel wordt iets langer geleverd dan de bestelde maat, zodat je tafelkleed in elk geval niet te kort is. Het kan echter een enkele keer gebeuren dat we echt een meetfout maken: direct melden en we sturen (natuurlijk kosteloos) de goede maat op.

De uitzondering op deze regel Er is één uitzondering: de dikke tafelbeschermmatten en het dikkere transparante zeil van 0,5 mm dik. Na een negatieve review op internet zomer 2011 over de breedte van een tafelbeschermmat zijn we er achter gekomen dat de tafelbeschermmatten in de breedte iets kunnen uitzetten. De tafelbeschermmatten zijn altijd exact de aangegeven breedte van 80, 100 of 120 cm. Ze kunnen echter dus iets breder worden tijdens het gebruik. Bij deze klant was de mat van 100 cm breed ruim een halve cm uitgezet. Als de tafel exact 100 cm breed is kan de mat dus aan beide zijden enkele millimeters uitsteken. Bij 1001factory.com vinden we dat juist goed, want beter ietsjepietsje te groot dan te klein, niet waar? Deze klant ervaarde dat echter als zeer hinderlijk en daarom vermelden we dat nu ook duidelijk in de productomschrijving.
Klachten over de levensduur Tafelzeil is een gebruiksartikel, daarom is garantie geven heel moeilijk. We krijgen weinig tot geen klachten over de levensduur van het waterdichte afwasbare gecoate tafellinnen. We krijgen wél af en toe klachten over de levensduur van het gewone tafelzeil. Levensduur (PVC) tafelzeil Onze ervaring is dat het verwachtingspatroon wat je van een product hebt, bepaalt hoe je een product ervaart. We komen vaak tegen dat er bij tafelzeil nog gedacht wordt aan de ijzersterke dikke zeiltjes die onze oma's vroeger op tafel hadden en die niet kapot te krijgen waren. De laatste 10 jaar is de prijs van het gewone zeil niet veel gestegen, echter de kwaliteit is wel gestaag gedaald! Dit wordt veroorzaakt door de steeds strengere milieu-eisen die aan de productie gesteld worden. Tafelzeil mag geen schadelijke weekmakers (phthalaten) meer bevatten, waardoor de levensduur verminderd is. Je kunt het ook anders zien: doordat tafelzeil steeds minder slechte stoffen bevat, is de kwaliteit in dat opzicht weer gestegen. De levensduur van een gewoon zeiltje à la grootwinkelbedrijf kan enorm varieren: ga ervan uit dat je van een gewoon tafelzeil met non-woven vliesrug 3 tot 4 x per jaar een nieuw zeiltje nodig hebt, zeker als het continu op tafel ligt. Sommige gebruikers kunnen echter ook 1 of 2 jaar met een gewoon zeiltje doen. De levensduur varieert dus enorm per zeil, maar ook per gebruiker. Ook hier geldt: houd ons op de hoogte, hoe meer we weten, hoe beter we daarop kunnen reageren ook richting onze leveranciers. Klachten betreffende drukfouten: Binnen redelijke grenzen mogen drukfoutjes voorkomen. Bij het klaarmaken van een bestelling worden de stukken met grote drukfouten direct door ons verwijderd. Kleinere drukfoutjes zien we niet altijd en als we ze zien dan worden ze binnen bepaalde grenzen geaccepteerd. We hanteren daarbij altijd de stelregel dat we iets zelf op onze tafel moeten willen hebben, willen we het naar een ander opsturen. We nemen ook de plaats van het foutje mee in onze overweging: is het storende foutje op het tafelblad of valt het normalerwijs op de overhang van het kleed. Voel je echter vrij om ons te bellen of mailen, mocht je je toch aan een drukfoutje storen. Daar leren wij ook weer van. Ongerechtigheiden in de gecoate stoffen Bij de gecoate stoffen heb je naast het voorkomen van kleine drukfoutjes ook nog de mogelijkheid dat er een draadje of pluisje meegecoat is. Ook hierbij zullen we de stelregel hanteren dat we iets zelf op onze tafel moeten willen hebben, willen we het opsturen naar onze klanten. En natuurlijk kunnen we iets over het hoofd zien, dus stoor je je aan iets, laat het ons weten.